Sancţiuni de peste un miliard pentru şoferii argeşeni

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri au continuat activităţile având ca obiectiv cel al depistării, atât a conducătorilor auto, care conduc vehicule sub influenţa alcoolului sau a substanţelor cu efect psihoactiv, cât şi a persoanelor care deţin sau consumă substanţe interzise.

Zilnic, poliţiştii rutieri au fost la datorie, pe drumurile publice din judeţ, efectuând verificări în trafic, în vederea identificării conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie pe drumurile publice, folosind în acest sens aparatele RADAR, DrugTest şi etilotest.

Ca urmare a abaterilor constatate, în perioada 12-14 august a.c., poliţiştii rutieri argeşeni au aplicat peste 550 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 137.000 de lei. Totodată au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, 50 de permise de conducere şi au fost retrase 35 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii argeşeni au efectuat 8 testări cu aparatele Drugtest, context în care nu au fost depistate persoane conducând sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv.

Acţiunile poliţiştilor rutieri au continuat şi ieri, având în vedere faptul că majoritatea oamenilor se întorc din minivacanţă, iar judeţul nostru este unul intens tranzitat.

Lasă un răspuns