El este bărbatul care înțepa femei în București

Bărbatul pe trotinetă care zgâria, lovea și înțepa femei în Capitală a fost prins joi seara în comuna Vidra, din județul Ilfov.

Acesta are 38 de ani și este din Capitală.

Bărbatul a fost depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, pentru proceduri legale.

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Polițiștii au fost sesizați miercuri seara prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3.

Una dintre cele două victime a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba de Margherita din Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani.

Lasă un răspuns