Update! Bărbat înjunghiat de o prostituată într-un bloc din Pitești!

Femeia care l-a înjunghiat pe bărbatul de 50 de ani ar fi o prostituată. Niciunul dintre ei nu sunt din Pitești . Bărbatul a fost înjunghiat de femeie din pricina faptului ca nu s-ar fi înțeles in privința unei sume de bani .

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o sesizare referitoare la o persoană posibil înjunghiată, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 22 august a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o posibilă stare conflictuală, la un bloc de locuințe de pe raza municipiului Pitești.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, constatând că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, ar fi suferit leziuni, posibil provocate cu un obiect tăietor-înțepător, acesta fiind în stare de inconștiență.

De asemenea, la fața locului a fost identificată și o femeie de 22 de ani, bănuită de săvârșirea faptei, care se află în custodia polițiștilor.

La acest moment bărbatului în cauză i se acordă îngrijiri medicale.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns