INEDIT! Povestea din spatele crimei comise de prostituată și soțul acesteia la Pitești!

Luni în jurul prânzului, poliţiştii piteşteni au fost sesi-zaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală, la un bloc de locuinţe de pe raza municipiului Piteşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, constatând că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, a suferit leziuni, posibil provocate cu un obiect tăietor-înţepător, acesta fiind în stare de inconştienţă. Victima a decedat din cauza loviturilor pri-mite de la femeia de 22 de ani care oferea plăceri carnale contra cost şi de soţul ei.

Povestea este următoarea. Victima, bărbatul de 50 de ani, practica acest sport, adică mergea la prostituate, acest lucru fiind ştiut, deoarece, victima a mai avut un incident de acest gen, anul trecut.

Din spusele unor persoane care îi cunosc povestea, se pare că, victima nu mai putea duce la bun sfârşit partida de sex, chiar pornirea era dificilă spre imposibilă, iar pentru că nu era satisfăcut de prestaţia femeii pe care o plătea să îi ofere senzaţii tari, bărbatul de 50 de ani din Curtea de Argeş, nu mai plătea prostituata.

Aşa s-a întâmplat şi luni când a venit la Piteşti, la fata de 22 de ani, pe care se pare că o găsise prin intermediul internetului. Femeia l-a primit în apartamentul închiriat  de ea cu soţul ei, special pentru prostituţie.  Cei doi, au stabilit de la capul locului tariful şi au trecut la treabă. Se pare că, nici acum nu a avut o erecţie, aşa cum ar fi dorit, nefiind satisfăcut de prestaţia femeii, victima şi-a luat banii şi a plecat.

Ghinionul lui a fost că, pe scară se aflat soţul prosti-tuatei, care, a auzit-o pe aceasta cum urlă după client că nu a plătit. Cei doi soţi l-au încolţit pe bărbatul de 50 de ani şi s-au pus cu bătaia pe el, dorind se pare, să recupereze suma de bani.

Din nefericire, lucrurile au degenerat, iar victima, la ceva timp după bătaie a decedat. Luni cei doi soţi au primit mandate pentru 24 de ore, iar marţi au fost prezentaţi la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor, conform art. 188, alin. 1 Cod Penal. Cei doi soţi vor petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Lasă un răspuns