Prepeliţă s-a săturat de oamenii care îi contestă munca de la FC Argeş

Derby-ul argeşean dintre CS Mioveni şi FC Argeş a fost câştigat de alb-violeţi cu scorul de  1-0. Andrei Prepeliţă s-a săturat! Acesta a avut şi un mesaj de transmis după victoria cu CS Mioveni:

  „De un an de zile sunt contestat“ Oaspeţii au înscris în minutul 55, după o fază lucrată pe traseul Işfan – Njike şi finalizată, din careu, de Garita. În minutul 82 Garita a înscris, dar golul a fost anulat de sistemul VAR, după aproape opt minute în care arbitrul din camera VAR a analizat faza.

Andrei Prepeliţă s-a săturat de oamenii care îi contestă munca de la FC Argeş

„Veneam după 2 înfrângeri, dar eu nu mi-am pierdut încrederea în echipă. Sunt conştient de ce fac şi de ce jucători am. Au fost multe lucruri negative din partea unora, multă presiune! Am adus mulţi jucători şi omogenitatea suferă, dar când relaţiile de joc se leagă e altceva. De un an de zile sunt contestat la Piteşti, eu sunt răul că m-am întors şi am pus umărul, că am dus echipa în play-off. Eu îmi văd de treaba mea, eu am fost şi azi să salut galeria. Nu am nimic cu nimeni, dar câteodată… Îmi pare rău că Turda s-a accidentat… Durează cam 2-3 luni, cred, recuperarea. Am avut discuţii dure după meci“, a declarat Andrei Prepeliţă după meci.

Lasă un răspuns