Dani Mocanu reţinut şi acuzat de tentativă de omor, după bătaia din benzinărie din Pitești!

Dani Mocanu a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de tentativă de omor, după bătaia din benzinărie în care, împreună cu mai mulţi indivizi, au lovit cu sălbăticie un alt bărbat.

Dani Mocanu, manelistul cu milioane de fani pe YouTube şi sute de milioane de vizualizări la clipurile video, a fost reţinut împreună cu fratele său, Nando, imediat după ce s-au întors în ţară.

Ei au părăsit România la scurt timp după bătaia din benzinărie, iar când s-au întors, au fost luaţi direct de pe Aeroportul Otopeni, duşi la audieri şi apoi reţinuţi sub acuzaţia de tentativă de omor.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 august 2022, într-o benzinărie din Piteşti, acolo unde, Dani Mocanu, împreună cu fratele său, Nando Mocanu, dar şi alţi indivizi, au început să lovească un bărbat cu pumnii, picioarele şi chiar bucăţi de scândură.

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, însă poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu i-au găsit nici pe agresori, nici pe victimă. Ulterior, bărbatul lovit a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Lasă un răspuns