Iubirea lor dăinuie chiar şi după moarte! De acolo din Cer, Sorin v-a putea să-şi vadă fiica ce urmează să se nască

În accidentul aviatic în care a fost implicat elicopterul IAR 330-Puma, miercuri, 2 martie, şi-au pierdut viaţa 7 militari. Pe lângă cei cinci membri ai echipajului comunicaţi iniţial, urcaseră la bord şi doi salvatori pe mare din cadrul Forţelor Navale Române.

Reamintim că elicopterul militar, tip IAR 330-Puma al Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, decolase de urgenţă în misiune de căutare-salvare a pilotului aeronavei MiG 21 LanceR. Elicopterul a pierdut legătura radio cu baza în jurul orei 20.44 şi s-a prăbuşit în zona localităţii Gura Dobrogei, judeţul Constanţa, la aproximativ 11 km de aerodrom.

Printre cei 7 se afla şi locotenentul  Pătraşcu Sorin, copilot, în vârstă de 27 de ani, angajat din anul 2016, avea 500 de ore de zbor, şi era necăsătorit. Sorin Pătraşcu era din comuna argeşeană Lunca Corbului. Acesta se stabilise la Constanţa, unde îşi ducea viaţa alături de logodnica lui, o tânără medicinistă, cu care urma să-şi unească destinele în luna mai a acestui an.

Durerea pierderii lui Sorin a fost mare, părinţii, logodnica, prietenii, au trecut prin momente grele, însă o veste avea să le mai aline durerea. Pântecele logodnicei lui Sorin purtau o nouă viaţă, un sufleţel se instalase acolo, iar vestea nu a făcut decât să le mai dea o speranţă, legătura cu Sorin nu a fost pe veci pierdută, fetiţa lui urmează să vină pe lume în timp scurt.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura