Bărbatul acuzat că a ucis două persoane la Onești susține că autorii crimei sunt polițiștii

Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime din Oneşti, nu recunoaște crimele. Moroșan a dat declarații halucinante și acuză o “înscenare din partea poliției”, declară avocatul Adrian Cuculiș. Joi s-au pus concluzii finale pe fond în procesul „teroristul de la Onești”. „Moroșan a dat declarații halucinante și acuză o înscenare din partea poliției cum că polițiștii ar fi vinovați de moartea victimelor fiindcă i-ar fi confundat cu agresorii, iar la intrarea în apartament i-ar fi luat la bătaie. Pe scurt, nu recunoaște crimele”, transmite avocatul.

Potrivit acestuia, au fost cerute despăgubiri de 12.000.000 de euro, iar Parchetul a fost de acord că despăgubirile să fie admise în totalitate.

„Am solicitat ca Moroșan să fie condamnat la 30 de ani de închisoare. Parchetul a pus concluzii pentru condamnarea la 30 de ani pentru Moroșan și 13 ani pentru Aurelea Moroșan, soția acestuia”, adaugă avocatul Cuculiș.

Pronunțarea urmează să fie dată peste 2 săptămâni.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti au fost ucişi cu un cuțit pe 1 martie 2021 de către suspectul Gheorghe Moroşan, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat.

Inițial, agresorul i-a sechestrat şi legat pe cei doi, în balconul locuinţei. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartament, după mai multe ore de negocieri cu agresorul.

Lasă un răspuns