Dani Mocanu, plasat în arest la domiciliu în dosarul de tentativă de omor

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domicilu, în timp ce fratele său, Nando Mocanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ambii sunt cercetaţi într-un dosar de tentativă de omor.

Tribunalul Argeş a decis, noaptea trecută, ca manelistul să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, în timp ce fratele său a fost arestat preventiv.

La ieşirea din Tribunal, Dani Mocanu a mulţumit instanţei şi a declarat că fratele său „s-a autoapărat şi a lovit în disperare”.

„A lovit fratele meu în disperare că asta este, s-a autoapărat, a lovit în disperare. Va plăti dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune”, a precizat Dani Mocanu.

Dani şi Nando Mocanu se întorceau din Italia, iar pe numele lor erau emise deja mandate de aducere la audieri aşa că la aterizare au fost aşteptaţi de poliţişti. Ei au fost luaţi de pe Aeroportul Otopeni şi duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Imaginile cu bătaia din benzinărie sunt probă la dosar. Procurorii au schimbat încadrarea juridică din loviri sau alte violenţe în tentativă de omor, după ce victima a ajuns la spital cu răni grave.

Bărbatul bătut este în continuare internat, având o fractură de craniu.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 august 2022 într-o benzinărie din Piteşti, acolo unde Dani Mocanu, împreună cu fratele său, dar şi cu alţi indivizi, au început să lovească un bărbat cu pumnii, picioarele şi chiar bucăţi de scândură.

Lasă un răspuns