Evoluția copilului rănit în Primăria Capitalei

Evoluţia copilului rănit la începutul acestei săptămâni după ce s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul Primăriei Capitalei şi a căzut împreună cu aceasta este favorabilă, a transmis Spitalul Grigore Alexandrescu. Medicii au precizat că intervenţia chirurgicală la care a fost supus băiatul a decurs fără incidente.

“În cursul zilei de 24 august, pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale în secţia neurochirurgie. Intervenţia a decurs fără incidente. Evoluţia copilului este favorabilă. Menţionăm încă o dată că familia nu este de acord cu furnizarea unor informaţii medicale mai amănunţite”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Spitalul Grigore Alexandrescu.

Băiatul este internat în continuare în secţia ATI a unităţii medicale.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunîat că luni, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul PMB, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoţit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme. Copilul a ajuns la spital ”cu stare generală gravă” şi e la ATI, a anunţat Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală.

Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu». La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient”, arată precizarea de presă a instituţiei.

O anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei se desfăşoară în paralel cu ancheta deja demarată de poliţie, în cazul acestui accident.

Lasă un răspuns