Descoperire ȘOCANTĂ! Cultură de CANNABIS pe 6 mii mp în vârf de munte !

O cultură de cannabis întinsă pe şase hectare chiar în vârful muntelui-este descoperirea șocantă de care au avut parte polițiștii recent. Plantaţia uriaşă era ascunsă în solarii irigate şi ventilate, amenajate într-o zonă greu accesibilă. Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii, au confiscat mii de plante dar şi 10.000 de euro iar patru suspecţi au fost reţinuţi.

Patru persoane care au cultivat cannabis pe 60.000 de metri pătrați, într-o locație izolată, muntoasă și greu accesibilă din județul Bihor au fost reținute. Peste 2.600 de plante și peste 200 de kg de masă vegetală a fost găsită de polițiști și de procurorii DIICOT în timpul perchezițiilor. Cercetările arată că în cursul lunii iunie, cei patru inculpați au achiziționat un teren în județul Bihor, în suprafață de peste 60.000 de metri pătrați, scopul fiind înființarea unei culturi de cannabis, într-o locație izolată, muntoasă și greu accesibilă, înconjurată de pădure.

De asemenea, într-o anexă a imobilului percheziționat, a fost identificată o încăpere special amenajată pentru uscarea plantelor de cannabis. În aceeași locație au fost identificate echipamente specifice de ventilație, sisteme de irigat, hidrofoare, sisteme de iluminat, dispozitive specifice de reglare a temperaturii și PH-ului din apă, fertilizatoare, cântare electronice de precizie, precum și alte aparaturi specifice în cultivarea plantelor de cannabis. Ulterior, organele de cercetare penală au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară în Oradea, la imobilele deținute de trei dintre cei patru inculpați, în urma cărora au fost identificate și ridicate sume de bani în valută și lei (10.945 de euro, 19.800 de lei), cântare electronice de precizie precum și mai multe telefoane mobile.

Advertisement

Lasă un răspuns