Tot darul de nuntă al unor proaspăt căsătoriți FURAT!

Un cuplu proaspăt căsătorit a rămas fără toții banii pe care i-au primit în dar la nuntă după ce un bărbat le-a spart casa și s-a făcut nevăzut. Cei doi tineri, în loc să își sărbătoarească cea mai importantă zi din viață, au fost nevoiți săp meargă la Poliție după ce au constat că toți cei 17.800 euro au dispărut.

Din primele cercetări, hoțul ar fi a pătruns în apartamentul mirilor, situat de la etajul I al unui bloc din cartierul Zamca, din municipiului Suceava, pe un geam rabatat pe care l-a forțat. Bărbatul ar fi plecat cu 17.800 de euro.

Cuplul nu a apucat să-și plătească toate cheltuielile pe care le-a avut la eveniment. Mirele a relatat poliției că la etajul superior era mutat un tânăr pe care îl cunoștea din vedere și care l-a supravegheat timp de câteva zile. Acesta a mai aflat că respectivul are cazier judiciar pentru furt.

Se pare hoțul a cheltuit toții banii furați pe plimbări prin țară, inclusiv pe litoral. Acesta ar mai fi fost condamnat la 2 ani și 6 luni în închisoare pentru furt calificat, potrivit Monitorul de Suceava.

Hoțul a fost prins de polițiști pe raza municipiului Oradea, a fost reținut și adus la Suceava, sub escortă. În seara zilei de marți, suspectul a fost reținut în arest pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns