INCREDIBIL! Un piteştean a SPART apartamentul socrilor

Joi, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi pătruns, prin efracție, într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, polițiștii găsind în apartament un bărbat de 43 de ani, din Pitești, ginerele proprietarilor.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări s-a stabilit că, bărbatul, care se află în proces de divorț cu soția sa, ar fi pătruns, prin efracție, în apartamentul socrilor săi, de unde ar fi sustras mai multe documente, care au fost găsite asupra sa.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, în urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Advertisement

Lasă un răspuns