Regele Charles al III-lea e bolnav: medicii au pus diagnosticul

Regele Charles al III-lea nu se bucură de o sănătate de fier. Cel puțin asta cred medicii din Marea Britanie, care au intrat în alertă după ce i-au văzut degetele umflate.

Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, este cunoscut publicului larg din mai multe motive, dar în ceea ce privește sănătatea, singurul lucru cu care s-a luptat sunt degetele de cârnați – mâinile umflate cunoscute medical sub numele de dactilita. Dactilita determină degetele și mâna să devină umflate și umflate. Unul dintre modurile în care sistemul imunitar al organismului răspunde la boli și leziuni este printr-un proces numit inflamare. Inflamația determină umflarea, durerea și alte modificări fizice în timp ce corpul se luptă cu o infecție.

Dactilita este o formă de inflamație la nivelul degetelor sau degetelor de la picioare. Simptomele includ umflarea unuia sau a mai multor degete sau degetele de la picioare, adesea în întreaga mână sau picior. Umflarea îi conferă degetelor un aspect însoțit de salamuri. Umflarea poate fi dureroasă și poate face dificilă deplasarea zonei afectate.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura