Vremea azi, 14 septembrie. Se anunță o zi plăcută, cu temperaturi ridicate!

Miercuri se încălzește și o să avem o zi plăcuta, soare cu nori și câțiva stropi de ploaie prin nordul țării. La noapte, în vest, nord și centru se întorc aversele.  

Vremea în țară

În Dobrogea și Bărăgan se anunță soare, atmsoferă plăcută și un vânt mai activ pe litoral. Temperaturile cresc ușor și ajung până la 27 de grade în Bărăgan.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei nu sunt anunțate ploi. Norii vor fi rari pe timpul zilei, iar după prânz se ating cel mult 25 de grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina, vremea va fi schimbătoare și pe suprafețe restrânse o să plouă slab. La noapte vor fi ploi consistente, mai ales în zonele de munte și vântul va prinde putere.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, găsim vreme neplăcută, mulți nori și câteva ploi pe parcursul zilei. Noaptea ploile se întețesc și izolat se vor strânge peste 25 l/mp în zona Maramureșului.

În ținuturile vestice se anunță câteva ploi în Crișana, dar în rest apare soarele și va fi plăcut. Temperaturile cresc cu 6-7 grade față de marți și vor ajunge pe la 28-29 de grade.

În Transilvania vor fi perioade cu soare dar și înnorări. Nu sunt anunțate ploi, iar temperaturile cresc și aici.

În sud-vestul țării se anunță soare și atmosfera plăcuta. Norii apar doar trecător pe parcursul zilei și se încălzește. La amiază se ating în jur de 27 de grade celsius.

La fel va fi și în ținuturile sudice. Vreme frumoasă, temperaturi în creștere și câțiva nori în zonele de deal și de munte. După prânz în Lunca Dunării vor fi 27 de grade.


În București, astăzi avem o zi însorită și mai calda decât astăzi, cu vânt activ și 27 de grade pe amiaza. Mâine se face foarte cald și se ating 34 de grade.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura