Argeşean, director general adjunct în cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor-Romsilva!

Olavi Eleodor Niţescu, şeful Ocolului Silvic Aninoasa, a fost numit pentru 60 de zile, director general adjunct în aparatul central al Regiei naţionale a Pădurilor Romsilva.

Decizia de numire pe această funcţie importantă a fost emisă pe 14 septembrie, iar Niţescu îşi începe munca în Capitală, de joi, 15 septembrie.

Aşadar, conform deciziei: „Începând cu data de 15.09.2022, domnului inginer Niţescu Eleodor Olavi, şef de ocol la Ocolul Silvic Aninoasa, din structura Direcţiei Silvice Argeş, având gradul profesional de inginer inspector general silvic, gradaţia I, i se deleagă atribuţiile şi competenţele funcţiei de director general adjunct în aparatul central al Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, pentru o perioadă de 60 de zile calendaristice, până la data de 13.11.2022“, se arată în decizie.

Olavi Eleodor Niţescu, a ocupat funcţii în cadrul Ocolului Silvic Aninoasa începând din 1998. Si-a desfăşurat activitatea la acest ocol până în 2004, atunci când a plecat la Centrul de colectare fructe de pădure din Stâlpeni. În anul 2005, a plecat la Garda Forestieră, unde şi-a desfăşurat activitatea până în anul 2010, atunci când s-a reîntors la prima dragoste, ocolul Aninoasa.

                                                                                                                                                                  Simona Ivaşcu

Lasă un răspuns