Descoperire șocantă! Cadavrele a doi copii, găsite în valizele cumpărate de o familie

O femeie a fost arestată în Coreea de Sud după ce cadavrele unor copii au fost găsite într-un depozit din Noua Zeelandă. Acestea se aflau în valize de aproximativ patru ani, au stabilit anchetatorii. Trupurile au fost găsite după ce o familie a cumpărat valizele la o licitație, potrivit Sky News.

O femeie a fost arestată în Coreea de Sud după ce două cadavre au fost găsite în valizele cumpărate de o familie din Noua Zeelandă în cadrul unei licitații de tipul „războiul depozitelor”.

Polițiștii estimează că trupurile celor doi copii ar fi stat în valize timp de până la patru ani.

Conținutul valizei a fost cumpărat la o licitație de către o familie, care le-a dus acasă, unde a descoperit apoi cadavrele.

Inspectorul detectiv Tofilau Faamanuia Vaaelua a declarat că persoanele care au cumpărat valizele nu au nicio legătură cu decesele.

Copiii au fost identificați ca fiind neozeelandezi de 7 și 10 ani, de origine coreeană.

O femeie în vârstă de 42 de ani a fost reținută în Ulsan, un oraș de pe coasta de sud-est a Coreei, potrivit YTV, un canal de știri coreean. Ea ar fi fost găsită „ascunsă într-un apartament”.

Agenția Națională de Poliție Coreeană a confirmat că o rudă a copiilor a sosit în Coreea de Sud în 2018 și că, ulterior, nu există nicio înregistrare de părăsire a țării.

Autoritățile au mai stabilit că tatăl copiilor a murit de cancer în 2017, potrivit New Zealand Herald. Femeia reținută ar putea fi extradată pentru a fi dusă în fața unui judecător din Noua Zeelandă.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura