Mașină de poliție, implicată într-un accident grav! Autospeciala a ajuns în șanț 

Accident rutier la Iaşi, în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce. O mașină de Poliție s-a izbit de un alt autoturism.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi poliţişti aflați în autospecială, aceștia fiind transportați la spital.

Polițiștii sunt din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Tg. Frumos și se deplasau la un eveniment sesizat prin apel 112, a transmis IPJ Iași.

Poliţiştii se aflau în misiune și erau în depăşirea maşinii implicate în accident. Șoferița autoturismului Seat a vrut să facă stânga, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu maşina Poliţiei, scrie bzi.ro.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Medicii UPU Iași au transmis detalii despre starea de sănătate a victimelor. “A fost un accident rutier cu două autovehicule implicate, o mașină de la MAI în care erau 2 persoane: şoferul în vârstă de 27 ani. A suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei. A fost dus de SAJ la Spitalul de Neurochirurgie; pasager dreaptă faţă, în vârstă de 29 ani, fără centură de siguranță. A suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, traumatism coloana lombară, escoriaţii mana bilateral. A fost dus de echipajul de prim ajutor Tg. Frumos la Neurochirurgie; Şi încă o maşină mică cu: şofer, o femeie de 46 ani. A suferit un atac de panică şi a refuzat transportul la Spital”, a transmis dr. Ovidiu Popa, medic UPU Iaşi.

Advertisement

Lasă un răspuns