O creşă modernă va fi construită la Ştefăneşti

Nicolae Velcea vine cu o veste extraordinară pentru locuitorii oraşului Ştefăneşti. Astfel, în premieră în localitate va fi realizată o creşă. După cum transmite, edilul, creşa va fi una ultramodernă, fiind prevăzută  cu panouri fotovoltaice, dar şi panouri solare. Mai mult, copiii vor beneficia şi de un teren amenajat cu spaţii verzi şi locuri de joacă. 

„Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în prezenţa domnului Vlad Ştefan NICULAE – Secretar de Stat MDLPA – şi a domnului Dragoş Horia BUHOCIU – director PNRR – MDLPA, am semnat contractul de finanţare pentru investiţia „Construire, echipare şi operaţionalizare creşă pentru 40 de copii în Goleşti, oraş Ştefăneşti“.

Este un proiect la care ţineam foarte mult, fiind prima creşă din oraşul Ştefăneşti, o investiţie importantă pentru creşterea accesului la educaţie timpurie!

Construcţia va avea regimul de înălţime parter, fiind structurată în 3 nuclee funcţionale – administrativ (zona de acces), educativ (nucleul de copii) şi tehnico-gospodăresc, cu spaţii moderne de lucru, grupuri sanitare, coridoare, etc.

Creşa va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice, cât şi cu panouri solare. Copiii vor beneficia şi de un teren amenajat cu spaţii verzi şi locuri de joacă.

Valoarea investiţiei este de 2.005.806,54 EUR fără TVA şi este finanţată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă/2022/C15- Educaţie“, a precizat primarul oraşului Ştefăneşti, Nicolae Velcea.

Lasă un răspuns