În comuna Călineşti a fost înfiinţat Clubul Pensionarilor

Momente unice şi pline de emoţie în comuna Călineşti. Vineri, cu o zi înainte de a fi ce-lebrată la nivel internaţional Ziua Persoanelor Vârstnice, la Călineşti a fost inaugurat Clubul Pensionarilor. Primarul Mihai Georgescu a venit în sprijinul persoanelor vârstnice pentru a le oferi acestora un cadru minunat în care se pot bucura de momente unice. Edilul a făcut toate demersurile pentru ca seniorii comunei să se simtă cu adevărat respectaţi, apreciaţi şi implicaţi în viaţa comunităţii.

Seniorii din localitate se pot bucura de condiţii minunate, având posibilitatea ca într-un spaţiu generos să se poată relaxa, să joace şah, rummy, să citească şi să socializeze.  „Este o iniţiativă a mea, pe care am gândit-o de mai mult timp. Bineînţeles că nu am inventat noi aşa ceva. În marile oraşe, în localităţile care se respectă există un astfel de Club al Seniorilor şi am dorit să avem aşa ceva şi în comuna noastră. După cum ştim, în data de 1 octombrie este  celebrată şi Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice şi am dorit să putem inaugura acest Club al Seniorilor. În acest club se pot întâlni toţi pensionarii, toate persoanele vârstnice care doresc să participe la viaţa socială a comunei. Noi le-am pus la dispoziţie o sală generoasă, unde se pot întâlni, pot discuta, pot desfăşura activităţi recreative, mă refer aici la şah, rummy pot citi cărţi“, a punctat primarul Mihai Georgescu.

Un kinetoterapeut va veni în sprijinul celor suferinzi

Primarul Mihai Georgescu s-a gândit şi la persoanele suferinde. Edilul a căutat să vină şi în sprijinul celor care se confruntă cu probleme medicale şi un kinetoterapeut va sta la dispo-ziţia seniorilor. „Vor avea la dispoziţie şi un kinetoterapeut pentru că în cazul persoanelor vârstnice sunt frecvente astfel de probleme şi ne-am gândit şi la persoanele care au dizabilităţi şi astfel, venim în sprijinul lor. De asemenea, când doresc să se distreze sau să celebreze un eveniment putem să le punem la dispoziţie un spaţiu generos. Avem şi un restaurant. Le vom pune la dispoziţie sala cu toate utilităţile necesare“, a concluzionat primarul Mihai Georgescu.

Spectacol oferit de elevii din localitate

Elevii din localitate au marcat şi ei aşa cum se cuvine sărbătoarea la nivelul localităţii. Aceştia au oferit un spectacol de dansuri şi jocuri populare. Acest spectacol a fost savurat din plin de cei prezenţi la eveniment, ropote de aplauze însoţind fiecare reprezentant a copiilor. 

Lasă un răspuns