Astăzi începe Festivalul „Toamna Piteşteană”

Piaţa „Vasile Milea” şi Piaţa Primăriei din Piteşti vor găzdui, începând de joi, 6 octombrie, festivalul „Toamna Piteşteană”, deschiderea oficială a evenimentului urmând să aibă loc în Piaţa „Vasile Milea”, mâine, de la ora 12:00, cu participarea reprezentanţilor autorităţilor locale şi judeţene.

Timp de o săptămână, între 6 şi 13 octombrie, în intervalul orar 09:00 – 20.00, peste 130 de comercianţi vor oferi vizitatorilor festivalului, în Piaţa „Vasile Milea”, ocazia de a cumpăra produse specifice sezonului de toamnă – legume, fructe, vin şi must, dulceţuri şi conserve, produse apicole, plante medicinale sau aromatice, arbuşti şi viţă-de-vie, dulciuri de casă sau produse din carne şi lactate de sezon – şi de a experimenta felurite specialităţi gastronomice, în cadrul Street Food Festival organizat în Piaţa Primăriei.

Municipalitatea piteşteană a reuşit, în acest an, să ofere comercianţilor condiţii mai bune de participare, dar şi un ambient plăcut de desfăşurare a târgului de toamnă tradiţional. Participanţii sunt producători din Argeş, dar şi din alte zone ale ţării: Vâlcea, Timiş, Cluj, Oradea sau Vrancea.

Piteştenii sunt aşteptaţi, începând de mâine, 6 octombrie, în zona centrală a oraşului, să se bucure de culorile şi aromele oferite de cea de-a 16-a ediţie a „Toamnei Piteştene”!

Lasă un răspuns