Vremea azi, 14 octombrie. Vreme schimbătoare în sudul, centrul și estul țării. Se anunta ploi slabe!

Vineri vremea va fi schimbătoare în sudul, în centrul și în estul țării. O să plouă slab la deal și la munte, dar e posibil să picure trecător și în Moldova, Transilvania și Muntenia.

În vest și în nord-vest avem soare și atmosferă plăcută, dar după ce se risipește ceața matinală. Maximele pleacă de la 14 grade în depresiuni și în Bucovina, și ajung pe la 21-22 de grade în Banat și în Lunca Dunării.

Vremea în țară

În Dobrogea și în Bărăgan, atmosfera va fi schimbătoare și s-ar putea să picure puțin în zona Bărăganului. Vântul devine mai insistent, iar temperaturile scad ușor.

Sâmbătă, mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, zărim puțin soarele pe parcusul zilei, dar se mai adună norii și vin câteva ploi, mai ales în zonele de deal și de munte. Maximele scad și nu mai trec de 18 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina, se încălzește ușor, însă temperaturile rămân modeste pentru luna octombrie. Norii se adună din când în când, o să plouă puțin pe la munte și vântul va avea unele porniri.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, găsim vreme plăcută și temperaturi în creștere ușoară. Doar pe la munte, după-amiază, ar putea să cadă câțiva stropi de ploaie.

În vestul țării așteptăm vreme frumoasă, cu cer variabil și vânt cel mult moderat. Se mai încălzește puțin și, după prânz, se ating 21 de grade.

În Transilvania, acum dimineața, este frig și ceața, mai ales în depresiuni. Peste zi se mai adună norii pe la munte, pe unde mai vin câteva ploi slabe, iar temperaturile ajung până la 18 grade în vestul provinciei.

În sud-vestul țării, vremea va fi frumoasă în zonele de deal și de munte, pe unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi. În rest vor fi înnorări și ceață, mai ales în primele ore ale zilei.

În ținuturile sudice, găsim înnorări, perioade cu soare și poate câțiva stropi de ploaie. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, iar temperaturile se opresc pe la 22 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în București

În București, joi se mai adună norii și e posibil să aducă doi, trei stropi de ploaie. Vântul devine activ și se mai răcorește puțin. Joi s-au atins 21 de grade, iar vineri vor fi în jur de 18 grade.

Advertisement

Lasă un răspuns