Scandal de proporții în jandarmerie!Șef acuzat că își sărută angajatele

Un scandal uriaș a izbucnit în Jandarmerie după ce un șef este acuzat de mai multe angajate că a încercat să le sărute de gură și de un comportament neadecvat. Una dintre angajate, speriată pentru că numeni nu o va crede, a decis să filmeze totul și să îl reclame pe șef. Inspectorul şef este acuzat şi de alţi angajaţi că ar avea un comportament nepotrivit la muncă.

Cinci angajaţi au demisionat în ultimele două luni de la Jandarmeria Maramureş. Patru femei doar în luna septembrie. Angajaţii reclamă un mediu de lucru ostil şi spun că inspectorul şef îi terorizează. Incidentul s-a petrecut la Jandarmeria Maramureş.

„Pe orice motiv fie el cât de minor punea presiune, stres continuu, încât oamenii nu mai puteau să lucreze, mergeau cu mare ură la serviciu. Da, avea un comportament de genul acesta cu trivialităţi, cu înjurături.”, a declarat un ofițer.

Val de demisii

„A venit spre mine, m-a înhăţat cu forţă de mijloc şi cu mâna de cap şi m-a tras spre dânsul cu toată forţa cu intenţia clară de a mă săruta. M-am speriat foarte tare şi pur şi simplu l-am lovit cu mâna ca un act instinctiv de a mă apăra, deci nu îmi venea să cred ce se întâmplă.

A început să mă înjure: mă doare fix în p*** de ce-o să faci, cu cine o să vorbeşti, cum o să vorbeşti, oricum va fi cuvântul tău împotriva cuvântului meu, eu în timpul ăla vorbeam peste el şi îi spuneam cum puteţi să mi faceţi aşa ceva, cum aţi îndrăznit să faceţi aşa ceva, el mă înjura.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura