Bătaie în trafic şi ameninţări cu cuţitul în centrul Capitalei. Interlop ARESTAT!

Bătaie într-o interesecţie din Capitală după ce un şofer şi un tânăr aflat pe trotinetă s-au luat la bătaie. Tot în Capitală, pe Calea Victoriei, doi şoferi s-au luat la bătaie după o şicanare în trafic. În urma conflictului, agresorul a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv. Bărbatul arestat este Mircea Ursu, zis și „bodyguardul lui Dumnezeu”, pe care poliţiştii îl căutau după ce patronii mai multor restaurante și florării de lux l-au reclamat că nu își plătea consumațiile ori comenzile făcute, de ordinul miilor de lei.

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că agresorul mai are un dosar penal pentru falsificare de monedă şi că fusese reclamat de patronii mai multor restaurante și florării de lux că nu își plătea consumațiile ori comenzile făcute, de ordinul miilor de lei.

Mircea Ursu, zis și „bodyguardul lui Dumnezeu”, şi soţia lui au mers la două restaurante de lux din București. Cei doi au consumat mâncăruri şi băuturi, iar la final au plecat fără să achite nota de plată. La ambele restaurante, cei doi au consumat în valoare de 1.300 de lei.

Lasă un răspuns