Vremea azi, 21 octombrie. Cer senin în prima parte a zilei şi câţiva nori mai târziu în vest şi în nord-vest

Vineri avem vreme frumoasă cer senin în prima parte a zilei şi câţiva nori mai târziu în vest şi în nord-vest.

Vântul se intensifică în sudul Banatului şi în zonele înalte de munte, iar maximele pleacă de la 11…12 grade în Bucovina şi ajung la 19…20 de grade în Banat.

Vremea în fiecare regiune

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici
atmosfera se menţine însorită toată ziua. Se domoleşte şi vântul, iar în Bărăgan se ating 15…16 grade după prânz. Pe litoral se mai răceşte puţin şi vor fi cel mult 13 grade.

La fel o să fie şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Nu prea zărim norii şi o să avem vreme frumoasă, dar un pic mai rece decât ieri. Maximele se opresc pe la 14 grade, vântul adie plăcut, iar la noapte apar ceva înnorări în această zonă.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina este cam frig la începutul zilei. Atmosfera se dezmorţeşte mai târziu, iar temperaturile, uşor mai ridicate decât ieri, ajung la 12…13 grade. La noapte se adună norii, iar spre dimineaţă şi o să picure trecător.

Şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş avem o dimineaţă rece, dar temperaturile ajung la valori mai agreabile după prânz, când se ating 15…16 grade. Norii se înmulţesc pe seară şi după lăsarea norii, iar în Maramureş pot să aducă 2…3 stropi.

În vestul ţării se face mai cald decât joi şi temperaturile urcă până la 19…20 de grade.
Vântul devine mai insistent în sudul Banatului. Pe seară şi la noapte se înnorează, dar nu o să plouă.

Advertisement

Lasă un răspuns