Gentea, replică ironică pentru Prepeliţă: ‘Să stea să antreneze portarii’

Sunt spirite încinse la FC Argeş după ce Prepeliţă a fost trecut pe linie moartă. Primarul Cristian Gentea a comentat pentru ProSport situaţia de la echipă şi i-a transmis lui Prepeliţă că dacă vrea să stea la echipă până la finalul contractului, atunci poate să fie antrenor cu portarii.

„Nu imi place sa intervin, dar observ că domnului Prepeliță îi scapă niste elemente. Văd că nu vă comunică absolut nimic despre actele de indisciplină grave întâmplate în ultimele trei săptămâni la echipă sub mandatul dânsului.

A făcut vreun referat? A luat vreo decizie? Ok, a salvat echipa și a dus-o apoi în play-off, dar se dorește trecerea la un alt nivel. Asta și-a dorit Consiliul director, nimeni nu i-a copt nimic domnului Prepeliță.

Însă dânsul vă spune că nu mai comunică cu nimeni din club de mai bine de două luni și jumătate. Probabil vorbește cu Jean Vlădoiu, dar nu este doar dânsul în acest club.

Am ințeles că i s-a dat mână liberă la echipă și au adus ce jucători au decis ei, jucători pentru care s-au făcut mari sacrificii. Și ce vedem? Unii dintre ei nici măcar nu mai prind lotul.

Domnul Prepeliță are contract de antrenor cu portarii, foarte bine dacă vrea să își ducă contractul la sfârsit, să stea să antreneze portarii. Însă nu înțelege totuși că cei din Consiliul director doresc să trecem la un alt nivel?”, a spus primarul Cristian Gentea, potrivit Pro Sport.

Lasă un răspuns