A fost redusa perioada de timp intre sustinerea probei teoretice si practice pentru permis! Anuntul prefectului Radu Perianu!

Durata de timp între susținerea probei teoretice și practice pentru permisul auto a scăzut de la trei luni la o lună în urma deciziilor luate de Prefectura Argeș. Prefectul Radu Perianu a declarat că într-un an, de când a fost numit, s-au căutat soluții pentru a rezolva problema lipsei de personal de la Serviciul de Permise. Astfel, a fost luată legătura cu prefecți din județele învecinate și au fost aduși examinatori din Vâlcea sau Brașov pentru a fi examinați câți mai mulți candidați într-o perioadă scurtă de timp.

„Durata de timp între susținerea probei teoretice și practice era de trei luni. Cauza era lipsa personalului, unii angajați fiind în concediu sau creștere copil. Am luat legătura cu prefecți din alte județe pentru a aduce examinatori. Nu s-a putut peste noapte, dar această perioadă să scadă, în momentul de față situația fiind următoarea: Pitești – 28 zile, Curtea de Argeș – o lună și Câmpulung – o lună și jumătate. Aceasta este perioada benefică. Mulți candidați își păstrează câteva ore pentru a se prezenta pregătiți la examenul practic. Am încercat să reducem și mai mult perioada, dar am observat că foarte mulți nu doresc” a declarat prefectul Perianu.

Advertisement

Lasă un răspuns