Informație bombă despre Simona Halep. Cine a sabotat-o? „Este o speță penală”

Informație bombă despre Simona Halep! De la o zi la alta apar noi detalii despre cazul care a șocat lumea sportului și presa internațională. Iată ce a spus jurnalistul Mircea Badea despre scandalul în care este implicată jucătoarea de tenis.

La scurt timp după ce Agenția Internațională de Integritate în Tenis a suspendat-o provizoriu pe Simona Halep pentru că a fost depistată cu Roxadustat în organism, o substanță interzisă care îți mărește rezistența la efort fizic, nume mari din lumea sportului și din presa națională au vorbit despre scandalul în care este implicată jucătoarea de tenis din România. Unele persoane i-au luat apărarea Simonei Halep, altele au ironizat-o sau i-au adus acuzații grave. Din a doua categorie se pare că face parte și prezentatorul TV Mircea Badea, care a mărturisit, recent, că niciodată nu a fost fanul ei, motiv pentru care el crede că părerea sa despre acest scandal este rațională.

„Dacă Simona Halep nu s-a dopat cu intenție înseamnă că cineva a sabotat-o. Haideți să mutam discuția atunci aici. Haideți să vedem cine ar fi putut să o saboteze pentru că este o speță chiar penală. Dacă cineva îți dă substanțe care pot fi chiar periculoase, este o speță penală. Fac un apel: haideți să ne situăm în acest siaj și să vorbim mai la concret! Înțeleg că inițial reacția este emoțională pentru că știrea este șocantă, dar acum, că au trecut câteva zile, poate avem discuții concrete, mai la obiect.

Dacă nu crezi că s-a dopat intenționat înseamnă că o mână criminală i-a pus substanța în mâncare. De aici trebuie să continuăm discuția. Cine i-ar fi putut pune această substanță? Dacă cineva a făcut așa ceva era o persoană avizată. Eu nu o cunosc pe Simona Halep ca să spun dacă s-a dopat sau nu, eu nefiind cuprins de ”Halep mania”. Sunt relativ emoțional rece cu privire la subiect și atunci îmi permit să cred că sunt și rațional”, a declarat, marți, Mircea Badea în cadrul emisiunii TV „În gura presei” de pe Antena 3.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura