Ion Mînzînă: „Sunt mândru de tot ceea ce am făcut împreună pentru judeţul Argeş“

Ieri s-au împlinit doi ani de când în fruntea Consiliului Judeţean a venit echipa condusă de Ion Mînzînă. Preşedintele Consiliului Judeţean s-a zbătut din plin în tot acest interval de timp pentru a implementa proiecte atât de necesare pentru judeţul nostru. Ion Mînzînă a transmis un mesaj cu prilejul acestei zile şi a subliniat că este mândru de tot ceea ce a făcut împreună cu echipa sa în aceşti doi ani, dar punctează că este realist şi ştie că mai sunt multe lucruri de făcut. „Mandatul meu de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş a ajuns la jumătate. Astăzi se împlinesc 2 ani de când am depus jurământul de preşedinte al C.J. Argeş, alături de cei doi vicepreşedinţi, Marius Nicolaescu şi Adrian Dumitru Bughiu, şi de consilierii judeţeni aleşi, ca şi mine, de argeşeni.

Mulţumesc încă o dată argeşenilor pentru încrederea acordată atunci (42,28%, 104.269 voturi), dar şi pentru susţinerea arătată în toată această perioadă. Atunci când ştii şi simţi că ai susţinere, ai şi putere să mergi mai departe şi să realizezi ceea ce ai promis şi ceea ce şi-ai propus. Consider că după 2 ani în fruntea C.J. Argeş este momentul să spun, încă o dată, mulţumesc! Sunt mândru de tot ceea ce am făcut împreună pentru judeţul Argeş, însă, sunt şi suficient de realist ca să pot spune că mai avem multe de făcut.

Au fost doi ani grei în care s-a muncit mult. Am avut de implementat zeci de proiecte pe fonduri europene, proiecte finanţate din fonduri guvernamentale sau fonduri proprii, o parte le-am finalizat, proiecte mari de infrastructură. În acest an, am accesat fonduri prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny“, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României (PNRR) şi avem proiecte pregătite pentru a fi depuse prin Programul Operaţional Regional 2021-2027. Aceste proiecte noi, pe lângă cele aflate în derulare, au fost dezvoltate şi duse mai departe de echipa din Consiliul Judeţean Argeş. Le sunt recunoscător colegilor noştri pentru munca depusă şi pentru proiectele realizate. Se ştie că nu poţi face proiecte mari fără echipe puternice şi fără profesionişti. De asemenea, este momentul să mulţumesc şi consilierilor judeţeni pentru colaborare.

În perioadă următoare vă vom prezenta un raport detaliat al realizărilor de până acum, dar şi perspectivele viitoare“, transmite preşedintele Ion Mînzînă.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura