Accident GRAV! Autocar cu 21 de pasageri, implicat!

Un autocar în care se aflau 21 de pasageri a fost implicat într-un grav accident de circulație pe o șosea din județul Vâlcea.

Accidentul s-a produs pe DN 7, în apropierea localității Tuțulești, din Vâlcea. În impact au fost implicate un autoturism și un autocar, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, de pompieri și descarcerare. 

Șoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, a rămas încarcerat în urma impactului. Victima, aflată în comă, a fost extrasă din mașină și a primit primele îngrijiri medicale atât de la paramedicii SMURD cât și de la un medic din Hunedoara care se afla în zonă. Ulterior, acesta a fost transportat la unitatea de primiri urgențe din Sibiu pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. 

Din fericire, cei 21 de pasageri care se aflau în autocar nu au suferit răni grave. Dintre aceștia, numai o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică. 

Pe toată durata intervenției traficul a fost blocat. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

”Paramedicii și personalul de descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în aceasta dimineața, în jurul orei 03, la un accident rutier produs pe DN7, pe raza localității Trutulesti, între un autoturism și un autocar care transporta 21 de persoane la bord.

La fața locului, s-au deplasat: o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată în autoturism (un bărbat de 24 de ani din localitatea Boisoara). Pentru salvarea acestuia, s-au efectuat manevre de descarcerare. 

La scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenției, victima aflata în comă a fost extrasă din autoturism și i s-au acordat îngrijiri medicale, de către paramedicii SMURD și un medic din Hunedoara, aflat în trafic și ulterior de către personalul medical sosit la locul intervenției. La scurt timp, acesta a fost transportat la UPU Sibiu, pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Din rândul celor 21 de pasageri din autocar, o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică.

Pe toată durata intervenției, traficul rutier a fost blocat”, a declarat Plt.adj Fulger Octavian.

Lasă un răspuns