Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran

Dani MOcanu susţine că miliardarul american Elon Musk l-ar fi invitat pe petrecerea de la Castelul Bran, pentru a cânta, dar nu a putu merge deoarece se află în arest la domiciliu.

Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran. Manelistul susţine, într-un clip pe TikTok, că a fost invitat la petrecerea de la Castelul Bran, organizată de cel mai bogat om din lume.

„Am fost invitat de Elon Musk la Bran, să cânt. N-am putu să ajung pentru că sunt arestat la domiciliu. Cumetre, îmi cer iertare, ştii că sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme de mine”, a spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu în luna august, fiind acuzat, împreună cu fratele său, de tentativă de omor în cazul bătăii de la Pitești, dintr-o benzinărie, din noaptea de 18 spre 19 august. De asemenea, la sfârșitul lunii iulie, manelistul a fost reținut, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, iar anul trecut, în aprilie, a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor.

Lasă un răspuns