Prognoza meteo azi, 4 noimebrie! Se anunta vreme bună şi temperaturi mai ridicate decât in mod normal

Astăzi avem vreme bună şi temperaturi mai ridicate decât ar fi normal. Dimineaţă mai sunt ceva înnorări şi ceaţă în zonele joase, apoi atmosfera devine plăcută.

Maximele pornesc de la 13 grade în Bucovina şi ajung la 22…23 de grade în Lunca Dunării. Pe seară şi la noapte, în vest şi în nord-vest, s-ar putea să picure puţin.

Vremea în România

În Dobrogea şi în Bărăgan. Pe aici găsim ceata dimineaţa, soare şi vreme bună mai târziu. Vântul va avea unele intensificări iar temperaturile mai cresc puţin şi ajung pe la 21 de grade în Bărăgan, însă în Dobrogea va fii puţin mai răcoare.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, se anunţă vreme bună însă şi pe aici mai sunt condiţii de ceaţă dimineaţa. Vântul se înteţeşte din când în când, iar temperaturile se opresc pe la 21 de grade.


În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă: soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi în uşoara scădere faţă de ziua trecută.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, găsim vreme plăcută şi cel mult 17-18 grade după prânz. Spre seară se adună norii şi s-ar putea să plouă slab.


În ţinuturile vestice, se mai încălzeşte şi atmosferă va fi însorită. Ieri au fost 15 grade la Timişoara însă astăzi vor fi 21 de grade. Din a doua parte a zilei se înnorează şi o să picure puţin, iar vântul va avea intensificări în Banat.

În Transilvania avem o dimineaţă rece, cu ceaţă în multe zone. Apoi se arată soarele şi se face mai cald decât ar trebui. Maximele urcă până la 18 grade şi vântul sufla mai tare la munte la altitudini mari.

În Oltenia, cerul se păstrează curat toată ziua, norii apar doar trecător iar temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri.

În ţinuturile sudice găsim vreme frumoasă şi temperaturi în creştere uşoară. La amiază vor fi 23 de grade în Lunca Dunării.

Lasă un răspuns