Andrei Prepeliţă, răspuns FERM celor care îi contestă transferurile! ‘M-am încadrat exact în bugetul jucătorilor care au plecat’

Andrei Prepeliţă le răspunde contestatarilor pe tema jucătorilor aduşi la FC Argeş. Acesta le precizează că a respectat o înţelegere cu primarul Cristian Gentea şi a adus jucători liberi de contract, cu valoarea salariilor aproape la fel cu cei care au plecat.

„Eu am avut o înțelegere cu domnul primar în momentul în care am plecat să nu dăm declarații aiurea, nici eu, dar nici el, deoarece am petrecut niște ani împreună și am făcut și niște rezultate. Dar am văzut acum o declarație a lui Daniel Stanciu la Digi în care așa voalat dădea în campania de transferui care s-a făcut. Deci, eu m-am ocupat și sunt responsabil pentru jucătorii aduși, dar nu mi-a fost ușor să aduc jucători liberi și să se încadreze și în bugetul echipei, plus să fie și buni. M-am încadrat exact în bugetul jucătorilor care au plecat, deoarece asta a fost înțelegerea mea cu domnul primar. Jucătorii despre care spune el sunt jucători precum Straton, Calcan, Bertrand, Njike, Garita, Viana, Jakolins, fotbaliști cu care eu mi-am asumat că mă pot duce în play-off.

Dacă ei au luat decizia acum trei săptămâni să încetăm contractul nu este nicio problemă, dar să nu încerce să o dea pe mine acum. Să își asume, deoarece după meciul cu UTA nu l-am auzit vorbind despre jucători atunci când au câștigat. Să își asume, iar dacă vor să aducă alți jucători, atunci să aducă. Însă, e foarte ușor să dea vina pe mine acum. Plus jucătorii de anul trecut. Sunt jucători care s-au calificat în play-off, iar în cei care au rămas eu am avut încredere. Și clubul și el (n.r. Stanciu) să își asume responsabilitatea. În momentul în care au decis să mă dea afară să își sume și responsabilitatea rezultatelor. Eu nu am nicio problemă cu el. Chiar am avut o relație normală. Bine, el nu a fost adus, așa mi s-a spus mie, să aibă legătură cu transferurile sau cu echipa. El era pe marketing sau pe media. Probabil că acum după plecarea mea s-au schimbat lucrurile, este treaba lor. Dar să nu încerce și alte lucruri că sunt și jucători cu care am făcut meciuri extraordinare. Sunt vreo 3, 4, 5 jucători la care dacă sunt atenți pot să câștige milioane. Deci, dacă vor să aducă alți jucători e treaba lor, dar să nu o dea pe mine”, a precizat Andrei Prepeliţă pentru Pro Sport.

Lasă un răspuns