Ieri a avut loc deschiderea oficială a primei ediţii a Cupei Liceelor – Viitorii Campioni, organizată şi finanţată de Consiliul Judeţean Argeş

Peste 100 de echipe (feminin şi masculin) şi peste 1000 de elevi participă la competiţiile de baschet, handbal, volei şi fotbal! Turneul a început deja, în jurul datei de 4 noiembrie, pe toate secţiunile.

Ieri, la Liceul Teoretic Dan Barbilian, a avut loc deschiderea oficială, în prezenţa vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Dumitru Bughiu, a subprefectului Ciprian Neculăescu, a mai multor consilieri judeţeni şi asociaţiilor partenere.

„Aflată la prima ediţie, Cupa Liceelor – Viitori campioni aduce la start peste 1100 de elevi de liceu din judeţul Argeş, pe patru discipline sportive. Sunt convins că este o competiţie care va suscita interesul atât al vostru, cât şi al cadrelor didactice direct interesate de educaţia voastră. Este prima ediţie, dar cu siguranţă nu va fi ultima, pentru că iată, colegii mei de la conducerea Consiliului Judeţean, reprezentanţii primăriilor din judeţ, Inspectoratul Şcolar, Direcţia Judeţeană de Sport Argeş, Asociaţiile de specialitate şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi“ vor rămâne parteneri şi pe viitor. Intenţionăm chiar să extindem competiţia şi la clasele de gimnaziu. Mult succes tuturor şi fie ca cei mai buni să câştige!“ –  Adrian Dumitru Bughiu, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Argeş.

„Sunt un iubitor de sport şi mă bucur că am reuşit să vin la timp la Câmpulung pentru această deschidere oficială. Sunt convins că toate meciurile se vor disputa în spiritul fair-play-ului şi că cei mai buni vor câştiga. Competiţie minunată vă urez, felicitări organizatorilor, domnului vicepreşedinte pentru iniţiativă şi mai ales pe vouă pentru că participaţi. Sunt  convins că nu vă veţi opri aici, pentru că de fiecare dată, Câmpulungul şi Muscelul au dat ţării fotbalişti şi sportivi de înaltă performanţă“ – Ciprian Neculăescu, subprefect judeţul Argeş.

Turneul este organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, Primăriile din Piteşti, Curtea de Argeş, Câmpulung, Mioveni, Topoloveni, Ştefăneşti, Costeşti, Direcţia Judeţeană de Sport Argeş, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi“, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş, Asociaţia Judeţeană de Handbal Argeş, Asociaţia Judeţeană de Baschet Argeş, Asociaţia Judeţeană de Volei Argeş.

Lasă un răspuns