Prognoza METEO azi, 9 noiembrie. Se anunță vreme însorită și după prânz se face mai cald decât ar fi normal

Miercuri avem o dimineață cam mohorâtă, cu ceață sau nori de joasă altitudine, mai ales în zona Transilvaniei. În majoritatea zonelor se arată soarele și după prânz se face mai cald decât ar fi normal la această dată.

Vremea în țară

În Dobrogea și Bărăgan găsim vreme frumoasă cu cer mai mult senin, însă acum dimineața este ceață din loc în loc. Se încălzește și se ating 19 grade în Bărăgan, însă pe litoral va fi mai răcoare.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, găsim vreme foarte plăcută, cu soare și temperaturi în creștere ușoară, însă și aici este ceață dimineața. După prânz se vor înregistra în jur de 17 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi cu soare și câțiva nori de decor, după ce se risipește ceața matinală. Temperaturile cresc cu 5-6 grade față de ziua trecută.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș avem o dimineață cu înnorări și ceață în unele zone. Apoi se arată soarele și maximele ajung pe la 16 grade.

În ținuturile vestice, în primele ore ale zilei, sunt condiții de ceață, însă mai târziu atmosfera va fi însorită și vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului. Marți, la Timișoara, au fost 13 grade, miercuri se încălzește și vor fi 19 grade.

În Transilvania este frig și ceață în mult zone. Amiaza ne-aduce, însă vreme bună, se mai încălzește puțin și maximele ajung la 16 grade.

În Oltenia, avem o zi cu soare după ce se risipește ceața matinală. Temperaturile cresc ușor și vor ajunge până la 19 grade.

Și în ținuturile sudice avem atmosferă plăcută, cer curat și maxime de până la 20 de grade.

Lasă un răspuns