Bătrână SALVATĂ de poliţiştii argeşeni! Amplă operaţiune de căutare în Argeş

În cursul zilei de miercuri, 9 noiembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, de către un bărbat din Lunca Corbului, cu privire la faptul că soția sa, de 85 de ani, s-ar fi rătăcit în pădurea Mârghișoara.

În cel mai scurt timp, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului s-au organizat exemplar pentru începerea căutărilor.

Pe lângă polițiști, pentru căutări a fost mobilizată echipa canină cu câinele de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș, pompieri argeșeni, cu camera de termoviziune, dar și comunitatea locală, pădurari și specialiști off-road.

În total, peste 50 de persoane au desfășurat activități de căutare, conștiente fiind că fiecare secundă care trecea era importantă, iar pe timpul nopții, pericolele erau mai mari, atât pentru echipele de căutare, cât și pentru femeie.

După ample căutări, din fericire, femeia a fost găsită la marginea pădurii. Aceasta era în afara oricărui pericol, și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns