Se lucrează la asfaltarea altor patru drumuri în comuna Moşoaia

Anul acesta este fără doar şi poate, pentru locuitorii comunei Moşoaia, „anul asfaltărilor“. Cu cele patru tronsoane de drumuri aflate în acest moment în plin proces de modernizare, autorităţile locale au reuşit anul acesta performanţa de a asfalta 9 km. „Avem în lucru la acest moment Coasta Ciocănăi – Biserica cu Moartea, în lungime de 850 de m, un drum în pantă, ce ridică mari probleme, Strada Bisericii din Smeura, în lungime de 1 km, Strada Prunilor, în lungime de 1 km, şi Coasta Basangeşti – 850 m. De la începutul anului au mai fost modernizate tronsoanele strada Magnolii şi Drumul Morii, şi reasfaltat (stratul al doilea) drumul Hinţeşti, în lungime de 3.6 km“, a declarat primarul Ion Necula.

Campania de asfaltare nu se opreşte aici. După cum se ştie, Primăria a obţinut finanţare prin Programul „Anghel Saligny“ pentru asfaltarea străzilor Olteni şi Basangeşti, în lungime de 2,6 km, respectiv 1,7 km.

„Avem licitaţia adjudecată şi imediat cum semnăm contractul putem emite ordinul de începere a lucrărilor.“, a menţionat viceprimarul Adrian Frântură.

Lasă un răspuns