Un bărbat care CERŞEA în Piteşti are două BMW-uri

In perioada 07 -10 .11.2022, politistii locali din cadrul Biroului Ordine Publica, au desfasurat ample actiuni pentru combaterea fenomenului cersetoriei din municipiul nostru. Cu aceasta ocazie au fost aplicate un numar de 8 sanctiuni contraventionale, cu valori cuprinse intre 500 si 1000 de lei.Precizam faptul ca majoritatea persoanelor in cauza sunt cunoscute ca fiind practicanti ai acestei “meserii” , cu toate ca multi dintre ei sunt apti de munca, mai mult decat atat, primesc si ajutor social.
Din experianta activitatilor desfasurate de politistii locali in trecut, constatam ca acestia aveau sume de bani asupra lor provenite din cersit destul de consistente. Il reamintim doar pe cetateanul din Filiasi care cersea in Pitesti, avea 2 autoturisme BMW si locuia la hotel impreuna cu iubita lui.
Un alt caz depistat de politistii locali in data de 10.11.2022 in zona Centrala a orasului nostru, 2 persoane, sot si sotie, au fost surprinse in timp ce apelau la mila publicului, fiind sanctionate dealungul timpului in mod repetat de catre colegii nostri. Avand in vedere ca barbatul in cauza prezinta handicap locomotor pentru a sensibiliza opinia publica, sotia acestuia il urmeaza la mica distanta cu un carucior destinat persoanelor cu dizabilitati, lasandu l pe acesta sa se tarasca pe caldaram .

Lasă un răspuns