Dani Mocanu va organiza un concert în arest la domiciliu. „Intrarea gratis la mine în curte, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea!”

Dani Mocanu sfidează încă o dată autorităţile! Aflat în arest la domiciliu şi trimis în judecată de tentativă de omor, asta pe lângp alte numeroase dosare de care a scăpat în condiţii cel puţin ciudate, manelistul a anunţat că va organiza la el în curte un concert cu porţile deschise.

Dani Mocanu va organiza un concert în arest la domiciliu. „Nu ştiu cât va mai dura arestul meu la domiciliu, însă am pregătit aşa: în cel mai scurt timp posibil voi organiza un concert la mine în curte, cu porţile deschise, şi voi primi toţi fanii mei, din toate colţurile României, intrare gratis la mine în curte… voi cânta de pe terasă! O să când pentru toată lumea gratis, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea de la mine, Dani Mocanu, pentru toţi fanii mei!”, a anunţat celebrul manelist.

„Vă aştept! Cred că-mi intră în curte două mii, trei mii de persoane. O să vă ţin la curent, o să vă anunţ eu data şi ora exactă, şi o să fac ceva în premieră ce nu s-a întâmplat nici la nivel mondial!”, a mai spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, alături de fratele său Nando și alți doi bărbați. În urmă cu aproximativ trei luni, ei au fost filmați când băteau doi bărbați într-o benzinărie din Pitești. În cazul manelistului, procurorii au stabilit și că acesta era în termenul de supraveghere stabilit de instanță, după ce fusese condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare în alt dosar.

Advertisement

Lasă un răspuns