Eşti în căutarea unui loc de muncă? Participă la Cafeneaua cu Joburi

Cafeneaua cu Joburi, un concept unic în piaţa locurilor de muncă din

România, vă invită să participaţi la evenimentele ce vor avea loc în Craiova şi Piteşti.

Pentru că ne dorim să ai o experienţă cât mai plăcută şi avantajoasă, Cafeneaua cu Joburi îţi pune la dispo-ziţie o echipă de experţi în recrutare care să te ajute să identifici job-urile potrivite, consultanţă în redactarea CV-ului şi multiplicarea lui, un mediu relaxant în care să-ţi porţi discuţiile şi cafea sau ceai din partea noastră! Craiova, ne vedem pe data de 16 Noiembrie, la Hotel Ramada Plaza, între orele 10:00-17:00, să faci cunoştinţă cu viitorul angajator. Iar pe 17 noiembrie, ne întâlnim cu Piteşti, între 10:00-17:00, la Hotel Ramada! Este timpul pentru un job mai bun! Încă nu eşti hotărât? Iată câteva motive pentru care să participi:

– Evenimentul este deschis şi gratuit tuturor participanţilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă!

–  Punem la dispoziţie o echipă pregătită să te asiste în scrierea CV-ului şi multiplicarea lui la xerox.

–  Nu ştii ce domeniu e cel mai potrivit pentru tine? Cafeneaua cu Joburi este pregătită pe tot parcursul evenimentului să îţi ofere consultanţă în carieră.

–  Facilităm un mediu prietenos şi relaxant, în care să ai o primă interacţiune cu viitorul angajator de neuitat! Cafeaua sau ceaiul fierbinte este din partea noastră!

Dacă te-am convins şi eşti persoana pe care angajatorii o caută, înseamnă că evenimentul Cafeneaua cu Joburi este soluţia!

Mai multe detalii şi informaţii referitoare la firmele participante, locaţie şi oportunităţi, vă încurajăm să accesaţi pagina de Facebook a evenimentului! https://www.facebook.com/cafeneauacujoburi https://cafeneauacujoburi.ro/

Evenimentul este organizat de Asociaţia Oameni Valoroşi pentru Companii de Succes în parteneriat cu ECIM – Compania de Recrutare.

Lasă un răspuns