Sute de locuri de muncă, sute de participanţi – Cafeneaua cu Joburi

Cum ar fi să vii la un eveniment care să-ţi creeze oportunitatea de a întâlni angajatori? Cât de simplu ar fi să ajungi la Cafeneaua cu Joburi, să faci contact cu echipa de consultanţă care este prezentă pentru a te ajuta pe tine în procesul de recrutare, să vezi diverse oferte de angajare, să discuţi cu angajatorii într-un mediu relaxant, toate acestea în timp ce tu savurezi o cafea fierbinte sau un ceai gustos din partea casei? De toate aceste lucruri au avut parte candidaţii care au făcut primul pas către o carieră mai bună şi ne-au fost alături în cadrul evenimentului Cafeneaua cu Joburi Piteşti!

În ultimii 3 ani, digitalizarea proceselor din companii, dar şi din viaţa de zi cu zi a fost una accelerată, dar interacţiunile faţă în faţă dintre angajaţi şi angajatori a rămas un criteriu important în procesul de recrutare şi căutat de ambele părţi.

Cafeneaua cu Joburi a fost conceput din nevoia de a aduce oamenii mai aproape de locurile de muncă disponibile şi de a crea un cadru mult mai relaxat în care candidaţii să aibe primul contact cu viitorii angajatori alături de o cafea fierbinte din partea organizatorilor. O idee unică pe piaţă ce a stârnit interesul a sute de companii şi mii de participanţi din toată ţara.

În data de 17 noiembrie, ne-am întâlnit cu toţii la Hotel Ramada unde am dat startul evenimentului Cafeneaua cu Joburi! Candidaţii au avut ocazia să discute direct cu angajatorii de la 10 firme, să descopere oportunităţile de angajare din domenii diverse precum IT, Finance, Producţie. Chiar dacă vremea neprietenoasă ne-a luat prin surprindere, entuziasmul candidaţilor şi motivaţia de a avea un job mai bun, ne-a restabilit moralul foarte rapid.

De altfel, companiile prezente au declarat evenimentul ca fiind de succes, fiind încântaţi de prezenţa participanţilor (scor 8.8/10) dar şi de modul desfăşurării evenimentului (9.8/10).

    În urma acestei experienţe, reiterăm un principiu de urmat şi pe care se bazează conceptul Cafeneaua cu Joburi. Dacă dorim să ne angajăm trebuie să ajungem la interacţiunile faţă în faţă cu reprezentanţii companiilor.

    Cafeneaua cu Joburi încheie acest sezon al evenimentelor la Râmnicu Vâlcea, în data de 18 noiembrie la Hotel Ramada şi revine în primăvară cu o nouă serie a evenimentelor.

    Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook Cafeneaua cu Joburi dar şi pe website-ul evenimentului http://www.cafeneauacujoburi.ro

Advertisement

Lasă un răspuns