Un puştan fără permis a provocat un accident GRAV în Argeş

După cum vă informam, un accident grav a avut loc noaptea trecută în comuna Valea Mare Pravăţ. La locul evenimentului nu a fost găsită nicio persoană, aşa că oamenii legii au demarat o anchetă şi au reuşit să identifice şoferul care se afla la volan. „În noaptea de joi spre vineri în jurul orei 02:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza aceleiași localități, în urma căruia un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.
La fața locului nu a fost identificat nici un ocupant al autoturismului.
În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat și depistat conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 20 de ani, din Stoenești, stabilindu-se că în autoturism se mai aflau și alți doi ocupanți, respectiv un tânăr de 18 ani și un minor de 17 ani, ambii din aceeași localitate cu cel care se afla la volan.
Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că tânărul de 20 de ani nu deține permis de conducere. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin.1 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru luarea măsurilor legale care se impun”, transmit reprezentanţii IPJ Argeş.

Lasă un răspuns