Viață pentru Zenys! Un bebeluș din Argeș luptă să trăiască

O frumoasă familie din Argeş luptă să îşi salveze minunea, iar minunea lor este un băieţel de numai şase luni. Numai că Zenys a venit pe lume cu multiple malformaţii la inimă, iar şansa lui să supravieţuiască este legată de o clinică din Turcia. Cum costurile totale se ridică la 12.000 de euro, familia ne cere disperat ajutorul. Împreună putem face o minune pentru Zenys şi familia acestuia. Micuțul ar trebui să fie operat miercuri, pe 23 noiembrie, numai că familia a strâns până acum numai jumătate din sumă. Împreună putem să îl salvăm pe Zenys.

„Ma numesc Dana, multi dintre voi ma stiti de la magazinul de haine din Topoloveni!

ACUM VA SOLICIT AJUTOR !

La nastere, am aflat ca băiețelul meu, acum in varsta de 6 luni s a nascut cu multiple malformati la inima, ducând in acest timp.la alte complicatii.

Din cauza faptului că medicina românească inca nu are capacitatea de a trata un astfel de caz, in aceste luni făcând turul spitalelor din București, Târgul Mureș și Cluj, toți au decis să mi-l dea acasă spunandu ne ca ei nu pot face nimic pentru el.

Am aflat ca singurul spital care i da o șansă la viață este o clinica din Turcia.

Suna de care avem nevoie se aproximează

12.000euro plus costurile aferente deplasării.

Pentru cei din Topoloveni ma găsiți la magazinul de haine urmând să punem mai multe urne pentru donații în diferite locații din oraș

Dacă puteti sa faceti o donație:

Georgescu Elena Daniela

BRD:RO66BRDE030SV33662390300 RON

RO48BRDE030SV34284520300 EURO

RO04BREL0005525038470100 REVOLUT

Impreuna putem reuși!”, transmite mama micuţului.

Advertisement

Lasă un răspuns