Marcel Ciolacu promite taxe mai mici pentru 5 milioane de salariaţi!

Marcel Ciolacu este „ferm convins că vom găsi resursele şi de a micşora impozitarea muncii, astfel încât în zona de deductibilităţi să putem prinde şi plăţile pentru şcolarizare, creşe, spitale”.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat marţi în cadrul ceremoniei de semnare a ordinului comun privind aprobarea Normelor de aplicare a “Programului social de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure, pentru creşterea natalităţii” că este ferm convins că vor găsi resursele şi de a micşora impozitarea muncii, astfel încât în zona de deductibilităţi să poată prinde şi plăţile pentru şcolarizare, creşe, spitale.

”Se pare, domnule premier, domnule vicepremier, că doamna Gabriela Firea în ultimul timp a început să ne facă programul, să ne tot cheme pe toţi trei la lansarea unor programe pe care toţi trei ni le-am asumat în programul de guvernare al coaliţiei. Mă bucur mult când urmărim acest program de guvernare şi-l îndeplinim”, a spus preşedintele PSD la Palatul Victoria.

Marcel Ciolacu a precizat că este o problemă a natalităţii, mai ales în zonele democratice, dezvoltate, în UE există o scădere drastică a natalităţii. ”Nu putem vorbi despre viitor şi despre dezvoltare sustenabilă dacă nu intervenim în zona de natalitate”, a mai arătat el.

Preşedintele PSD a precizat că prin amendamentele pe care le aduc la OUG 119, s-a decis să vină cu 0,68 lei preţ la energie, pentru toate familiile care au în întreţinere trei copii sau pentru familiile monoparentale.

Lasă un răspuns