Ditamai palatele, branşate ilegal la reţeaua de apă!

„În urma unei acţiuni care s-a desfăşurat în data de 22.11.2022, reprezentanţii societăţii Apă Canal 2000 SA din cadrul Departamentului Comercial, însoţiţi de un efectiv din cadrul Jandarmeriei Argeş, au efectuat debranşări de la serviciul de alimentare cu apă pentru un număr de 6 utilizatori din oraşul Costeşti, str. Progresului şi str. Râului, care înregistrau debite restante de peste 32.500 lei“ se arată într-un comunicat al Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Debitele acumulate aveau o vechime de peste 2 ani, iar utilizatorii au fost notificaţi în nenumărate rânduri, fără a se conforma termenului de plată acordat de operator.

„Rebranşarea se va realiza numai după achitarea integrală a sumelor datorate societăţii Apă Canal 2000 SA şi a taxei de debranşare-rebranşare, iar în cazul nerecuperării sumelor, utilizatorii vor fi acţionaţi în instanţă, fiind aplicate toate măsurilor legale prevăzute de legislaţia în vigoare.

Pe această cale, adresăm rugămintea către toţi utilizatorii serviciilor prestate de societatea noastră să îşi achite debitele în termenul scadent, pentru a evita efectul neplăcut al deconectării de la reţea“ mai anunţă societatea.

Acţiunile de debranşare ale SC Apă Canal 2000 SA vor continua în toate localităţile din aria de operare pentru utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare, care înre-gistrează debite neachitate, cu o vechime de peste 45 de zile.

Advertisement

Lasă un răspuns