Peste 120 de percheziții ale polițiștilor și procurorilor DIICOT, astăzi, în aproape toată țara! 

Sunt peste 120 de percheziții ale polițiștilor și procurorilor DIICOT, astăzi, în aproape toată țara, la cazinourile deschise la parterul blocurilor. Doi fraţi sunt anchetaţi după ce au creat o grupare mafiotă.

„Polițiștii Direcției Generale de Poliție a municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală pun în aplicare 123 de mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate domiciliile şi imobilele deținute sau folosite de mai multe persoane fizice, precum şi sediile și punctele de lucru ale unor persoane juridice, în municipiul București și judeţele Prahova, Brașov, Iași, Suceava, Botoșani, Tulcea, Constanța, Cluj, Timiș, Vrancea, Buzău, Bihor, Vâlcea, Dolj, Gorj, Sibiu, Bacău, Mureș și Sălaj, într-o cauză în care se fac cercetări pentru constituire a unui grup infracțional organizat, șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, distrugere și favorizarea făptuitorului.

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu anul 2018, ar fi fost constituit, la nivel național, un grup infracțional organizat care a avut ca scop comiterea, în principal, a unor infracțiuni de șantaj, având ca obiect domeniul jocurilor de noroc.

Membrii grupului, prin aplicarea a diferite forme de șantaj reprezentanților unor societăți comerciale, ar fi urmărit eliminarea concurenței în acest domeniu.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura