Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep! Totul a ieșit la iveală! Nu făcea nimic fără acordul lui

Apar noi informații în scandalul în care fostul lider mondial în tenis, Simona Halep, este acuzată că ar fi luat substanțe interzise sportivilor. Se pare că un nutriționist extrem de cunoscut știa totul despre Simona Halep.

Apar noi detalii importante în scandalul dopajului în care este implicată fostul lider mondial, Simona Halep. Se pare că sportiva nu își administra și nu mânca nimic fără acordul unui celebru nutriționist din lumea sportivă. Este vorba despre Glenn Kearney, un expert în alimentație și dietetică, angajat de Simona Halep de când aceasta era antrenată de Darren Cahill.

Simona Halep nu făcea nimic fără știrea lui

Glenn Kearney este neozeelandez la origine, dar de ceva timp locuiește în Marea Britanie. Kearney a fost numit manager de cercetare al High Performance Sport New Zealand chiar după ce Simona Halep a fost acuzată că s-a dopat cu Roxadustat la US Open.

„90 la sută din succesul unui tenisman începe și se termină cu o farfurie cu mâncare”, este motto-ul expertului în alimentație, Glenn Kearney, relatează prosport.ro

Kearney este și nutriționistul personal al lui Andy Murray, scoțianul care a recunoscut că nu ar fi ajuns numărul 1 mondial fără nutriționistul care i-a hrănit.

Scandalul Simonei Halep continuă

Simona Halep are o perioadă extrem de dificilă prin care trece. Scandalul izbucnit după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă în sport, conform legilor WADA, continuă încă.

După ce a fost testată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă care face parte din clasa EPO, Simona Halep riscă o suspendare de până la patru ani. Fostul număr 1 WTA va fi audiată la tribunalul independent Sport Resolutions. Mai mult, Federația Română de Tenis a exclus-o din lotul național

Pe data de 21 octombrie 2022, Simona Halep anunța prin intermediul rețelelor de socializare că a picat testul anti-doping, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat, un medicament care se află pe lista substanțelor interzise.

Mulți îi iau partea fostei campioane, iar printre ei se numără și doi dintre sponsorii acesteia.

Este vorba despre Dedeman și Banca Transilvania. Acești doi sponsori au transmis mesaje de încurajare pentru constănțeancă după scandalul de dopaj.

„Mereu alături de tine. Multă putere, Simona”, a fost mesajul transmis de Dedeman.

„Curaj, Simona!”, a fost și mesajul transmis de Banca Transilvania.

Simona Halep mai are contracte de imagine și cu firme cunoscute internațional precum Nike, Wilson sau Hublot, însă acestea nu au avut niciun fel de reacție după acest eveniment trist din viața oricărui sportiv.

Advertisement

Lasă un răspuns