Vremea azi, 23 noiembrie. Vânt și ploi abundente în mare parte din țară!

Miercuri înnorările vor fi persistente, plouă slab în jumătatea estică a țării, dar s-ar putea să vină câțiva stropi de ploaie și prin vest.    

Vântul mai are unele intensificări la munte, în sud-vestul extrem și pe litoral. Temperaturile cresc și la amiază vor fi 2 grade la Suceava și 17 grade în Dobrogea.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Găsim mulți nori și ploi slabe. Vântul crește în intensitate și va ajunge la viteze de 55 km/h, mai ales pe litoral. Temperarturile cresc cu 4-5 grade față de marți și vor ajunge până la 17 grade în Dobrogea.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei se anunță vreme neplăcută, înnorări și ploi temporare. Vântul va avea unele porniri pe parcursul zilei și se încălzește ușor.

Plouă și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. Temperaturile cresc ușor și se vor situa intre 2 grade la Suceava și 9 grade la Iași.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, cerul va fi mai mult noros, însă ploile apar doar pe suprafețe restrânse. Maximele se opresc pe la 12 grade, iar în noaptea următoare o să plouă cam peste tot.

În vestul țării, cerul rămâne acoperit de nori. O să plouă mai ales în zona Banatului și se încălzește ușor.

În Transilvania,  dimineața este frig și ceață, mai ales în depresiuni. Peste zi, înnorările persistă, o să plouă mai ales în estul provinciei, iar vântul prinde putere în zona înaltă din Carpații Meridionali.

În Oltenia, ploile vin în zonele de deal și de munte. În rest vor fi înnorări și vântul va avea intensificări pe parcursul zilei. Temperaturile cresc ușor și vor ajunge până la 14 grade.

În ținuturile sudice găsim vreme închisă și ploi cam peste tot. Vântul se intensifică din când în când, iar la amiază se ating 14 grade în Lunca Dunării.

Advertisement

Lasă un răspuns