Ion Mînzînă: „Colaborarea cu domnul primar Gentea este una excepţională“

Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a prezentat ieri raportul de activitate la doi ani de mandat.

Doi ani în care Primăria Piteşti a atras cele mai multe fonduri europene şi guvernamentale din istoria Piteştiului, în toate domeniile: transport, infrastructură rutieră, parcări, utilităţi, parcuri de joacă pentru copii, baze sportive, şcoli şi grădiniţe, tineret, cultură.

În această perioadă a devenit funcţională şi Zona Metropolitană. Transportul metropolitan a fost mult aşteptat nu doar de piteşteni, ci şi de cetăţenii din localităţile limitrofe, şi este un exemplu de bună practică pentru alte municipii.

Alături de primarul Cristian Gentea şi echipa sa a fost şi conducerea Consiliului Judeţean Argeş, preşedintele Ion Mînzînă şi vicepreşedinţii Marius Nicolaescu şi Adrian Dumitru Bughiu.

„Elegant, şi la început şi la final, domnul primar Cristian Gentea a mulţumit tuturor, dar îmi aduc aminte totuşi de disputele, câteodată incorecte, care au avut loc la nivelul Consiliului Local Piteşti. Aici nu este vorba de politică, aici este vorba de administraţie, aici este vorba despre omul care vrea să facă. Ne lovim tot timpul de interesele acestea meschine care ţin de o anumită coloratură politică. Colaborarea noastră cu dl. primar Cristian Gentea, cu reprezentanţii municipiului este una excepţională. Derulăm, numai în Piteşti, la nivelul Consiliului Judeţean Argeş, nouă proiecte, din care opt proiecte pe fonduri europene. Şi credeţi-ne, nu ne este uşor! Domnul primar este în primele poziţii la ceea ce înseamnă atragerea de fonduri guvernamentale, prin CNI, la atragerea de fonduri europene. Lucrul acesta înseamnă munca unei echipe excepţionale, coordonatorul este domnia sa şi merită tot respectul şi felicitările noastre. Sloganul dânsului, „Schimbăm Piteştiul în bine!“ , „Om de cuvânt – Primar de cuvânt“, îşi găseşte locul acum şi aici prin ceea ce a realizat până acum şi prin ceea ce va realiza. Îl felicit pe domnul primar şi pentru această ambiţie incredibilă pe care a avut-o de a face un stadion ultramodern. Îl merităm cu prisosinţă noi, piteştenii, dar şi pentru că aici a jucat fotbal cel mai mare fotbalist al României, Nicolae Dobrin, şi pentru că am avut rezultate excepţionale în ceea ce a însemnat fotbalul românesc. Îmi doresc, domnule primar, să inaugurăm acest stadion împreună. Felicitări domnule primar, dumneavoastră şi echipei dumneavoastră, şi vă asigur de tot sprijinul Consiliului Judeţean Argeş în realizarea proiectelor municipi-ului Piteşti. Dumnezeu să ne ajute, tot binele din lume vi-l doresc tuturor!“ – Ion Mînzînă, preşedinte C.J. Argeş.

Advertisement

Lasă un răspuns