Primarul Gheorghe Stancu, investiţie majoră Stadion modern în comuna Bascov

Primarul Gheorghe Stancu vine cu veşti excelente pentru locuitorii comunei Bascov. În localitate va fi realizată o bază sportivă modernă. După cum anunţă chiar primarul, în localitate va fi construit cel mai modern stadion din mediul rural, având o capacitate de 1600 de locuri. „Astăzi 23.11.2022 ,am fost la CNI (Compania Naţională de Investiţii ) Bucureşti ,unde am avut onoarea şi bucuria de a semna contractul de finanţare şi Actul Adiţional Nr 6 privind ,, Modernizarea bazei sportive-amenajare teren de sport, str.Rotăreşti DN, Nr 169A, pct. Pod Bascov, Comuna Bascov, Judeţul Argeş .

Ideea demarării acestui proiect a fost concretizată în data de 26.10.2018, când a fost încheiat contractul nr 20533/2655 privind achiziţiile publice.

Solicitarea transmisă de către UAT Bascov către CNI privind finanţarea acestei investiţii, a fost făcută în data de 25.06.2019, înregistrată sub Nr 10790/26.06/2019, iar după multe demersuri şi clarificări , în data de 18.03.2022 , prin ordinul OMDLPA Nr 417 au fost aprobaţi indicatorii Tehnico economici pentru realizarea obiectivului.

Aşa cum v-am precizat, astăzi am semnat contractul de finanţare privind realizarea acestui obiectiv, iar din acest moment constructorul care a fost desemnat în urma licitaţiei ,poate demara începerea lucrărilor de construcţie în orice moment.

O să fie realizat un stadion (cel mai frumos existent în mediul rural) , care o să aibe o capacitate de 1600 locuri în tribune, nocturnă, vestiare moderne, iar suprafaţa de joc o să fie din gazon sintetic de cea mai bună calitate !

Astfel, cetăţenii din Bascov, atât iubitorii de sport cât şi sportivii o să beneficieze de cele mai bune condiţii privind practicarea sportului“, transmite primarul Gheorghe Stancu.

Lasă un răspuns